• Home
  • Proyectos
  • Producción académica

Las siguientes son las publicaciones realizadas de la Escuela de Nutrición.

Página 1 de 3 Resultados 1 - 10 de 23

Titel/NameOrder by:  Id  Titulo
Bacterial genetic diversity and virulence, the case of Costa Rica

Ramírez, V. “Bacterial genetic diversity and virulence, the case of Costa Rica”. IV Reunión Americana para el Estudio …

Barriers and facilitating factors for disease self-management: a qualitative analysis of perceptions of patients receiving care for type 2 diabetes an

Fort, M.P., Alvarado-Molina, N.,  Peña, L. Mendoza Montano, C.,   Murrillo, S. y Martínez, H. (2013). Barriers and …

Barriers to and motivators for healthful eating as perceived by rural and urban Costa Rican adolescents

Monge, R., Garita, C., Sanchez, M., and Muñoz, LM. Barriers to and motivators for healthful eating as perceived by rural …

Barrio La Cruz. Anécdotas de un barrio emblemático del sur de San José.

Sedó, P., Ceciliano, G. & Arriola, R. (2011). Barrio La Cruz. Anécdotas de un barrio emblemático del sur de San José.

Baseline Characteristics of a Cardiovascular Risk Reduction Intervention in Patients with Hypertension and/or Type 2 Diabetes in San José, Costa Rica

Fort, M., Dengo, A., Castro, M., Peña, L., Alvarado, N. deBeausset, I., López, E., Ramírez-Zea, M., Murillo, S. y Martínez, …

Baseline Characteristics of a Cardiovascular Risk Reduction Intervention in Patients with Hypertension and/or Type 2 Diabetes in San José, Costa Rica

Fort, M., Dengo, A., Castro, M., Peña, L., Alvarado, N. deBeausset, I., López, E., Ramírez-Zea, M., Murillo, S. y Martínez, …

Baseline Characteristics of a Cardiovascular Risk Reduction Intervention in Patients with Hypertension and/or Type 2 Diabetes in San José, Costa Rica and Chiapas,

Fort, M., Dengo, A., Castro, M., Peña, L., Alvarado, N. deBeausset, I., López, E., Ramírez-Zea, M., Murillo, S. y Martínez, …

Beneficios nutricionales del consumo de leche y productos lácteos para las personas adultas mayores

Sedó P., Rodríguez S. (2008). Beneficios nutricionales del consumo de leche y productos lácteos para las personas adultas …

Página 1 de 3 Resultados 1 - 10 de 23